Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 24 травня 2023 р.

Літературні варіації "Світ відкриває таємниці"💫

Діти пізнають світ багатьма способами. Один із них – книги, які вони обожнюють читати з раннього віку. Безмежна сила книги, бо з дитячих літ книжка допомагає зрозуміти світ, що нас оточує. Вона відкриває нам небачені обрії, допомагає зрозуміти історію народу, розкриває таємниці природи та життя. 

Сьогодні, 24 травня, учні 4-А класу НВО №1 завітали до центральної публічної дитячої бібліотеки на літературні варіації "Світ відкриває таємниці".

Подію організували для школярів задля ознайомлення із виданнями, які знають усе. Зокрема дітлахам презентували енциклопедії та довідники про винаходи та природу, історію та міфологію, техніку та спорт, різноманітні хобі та інші цікавинки світу.

Усі книги гарно оформлені, яскраво ілюстровані та містять безліч інформації з різних галузей науки та мистецтва, екології та зоології,  історії та культури.

Також читачі дізнались більше про історію виникнення книги, переглянули відеосюжет про друкарство в Україні та процес створення сучасних книжок "від автора до друкарні".

"Книга допомагає у навчанні та вихованні, збагачує знаннями, зміцнює волю, пробуджує мрію. Книга - мудрий друг, який, не вміючи говорити, розповідає про незвичайні пригоди та подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Саме такі видання ми завжди пропонуємо нашим читачам і допомагаємо поринути у Всесвіт цікавезних книг", - наголосила працівниця молодшого абонементу Леся Кутей.

Немає коментарів:

Дописати коментар