Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 12 травня 2023 р.

Відеомандри "В Європу - з Україною в серці"💙💛

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників. Прагнення до європейського рівня життя, європейських стандартів визначило європейський вибір нашої країни.

Зв'язки між Україною та Європейським Союзом виміряються століттями. Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного українця.

Саме з нагоди Дня Європи, 12 травня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулись відеомандри "В Європу - з Україною в серці". На подію запросили читачів молодшого абонементу - третьокласників СЗОШ №21.

Школярам розповіли цікаві факти про європейські країни та створення Європейського Союзу, можливості нашої держави як європейської країни.

Діти взяли участь у вікторині "Відома й невідома Європа", під час якої успішно відгадали символіку різних держав, а також переглянули відеоролики про культурні особливості країн Європи.

"Щоб рухатись уперед потрібно не лише любити Батьківщину, а й знати та поважати своїх сусідів. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали", - відзначили організаторки.


Немає коментарів:

Дописати коментар