Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 5 травня 2023 р.

"Новий щоденник Славка Хоробрика" вже у нашій бібліотеці!😉

Довгоочікувана зустріч, яку ми пообіцяли організувати для наших читайликів відбулась! Книгу "Новий щоденник Славка Хоробрика" Оксани Радушинської презентували сьогодні, 5 травня, для учнів 4-А класу СЗОШ №21. Цю подію направду очікували і працівниці бібліотеки, і школярі.

Це видання є продовженням книги, надрукованої у 2012 році першої частини «Щоденника Славка Хоробрика». Історія про звичайнісінького хлопчика-підлітка, який мріяв стати поліцейським.
Книга змістовна та цікава, адже вчить безпеки, толерантності, цінностям, які є в нашому суспільстві. Головний герой книги – Славко Хоробрик – вчить однолітків, як правильно поводитися у різних життєвих ситуаціях.
То ж сьогодні безпосередньо від авторки  талановитої подільської поетеси, письменниці, журналістки, теле- та радіоведучої, режисерки та редакторки, активної української волонтерки Оксани Радушинської  присутні дізнавались про нові пригоди майбутнього полісмена Славка.
Недарма консультантом щодо небезпек, які можуть спіткати будь-кого, стала представниця поліції. Саме начальниця сектору комунікації Головного управління національної поліції в Хмельницькій області Інна Глега розповіла свого часу пані Оксані про реальні приклади неправильної поведінки дітей, які стали основою повчального сюжету.
Читачі поділились враженнями від попередньої частини історії, поставили безліч запитань про творчий процес, натхнення та плани письменниці на майбутнє. Також дізнались про те, що щоденник матиме продовження та Славко ще обов`язково ділитиметься досвідом з однолітками в наступних книгах.
"Славко – школяр, який має роль посередника між дорослим світом і дитячим життям. Персонаж пояснює дітлахам, на власному прикладі, які ситуації можуть трапитись у житті кожного та як їх уникати. Це прості істини, які допоможуть бути законослухняними та свідомими громадянами нашої держави. Саме тому на цю книгу Оксани Радушинської ми особливо звертаємо увагу читачів" відзначили організаторки заходу.
Щиро вдячні пані Оксані за подарунок. Цей примірник вже збирає чергу зацікавлених читачів!😉


Немає коментарів:

Дописати коментар