Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 27 квітня 2023 р.

Біологічна подорож "Світ квітів – найбільше диво природи"🌷

Квіти вважаються прикрасою нашого життя. Вони всі прекрасні, без винятку, за що їх називають очима природи. Споконвіку особливу увагу люди приділяють квітам. Чим же пояснити таку велику любов до рослин? Все просто: квіти прекрасні. Вони радують око, ніжно хвилюють душу, прив`язують наші серця до рідного краю.

До нашого часу збереглося багато свят, звичаїв, обрядів, і майже в кожному почесне місце займають квіти. Вони яскравими барвами розфарбовують наші будні, додають урочистості та краси святам. Цвітіння рослин символізує нове життя, молодість, весну, перемогу всього живого.

27 квітня в центральній публічній дитячій бібліотеці відбулось онлайн-засідання клубу "Зелена планета". Бібліотекарка читального залу провела для любителів природи біологічну подорож "Світ квітів – найбільше диво природи"На засіданні учасники клубу, учні 6-А класу СЗОШ №21, дізнались про чарівний світ квіткових рослин.

"Рослини в усьому їхньому різноманітті не просто прикрашають наше життя та дарують свій вишуканий й легкий аромат. Вони також очищають повітря, насичуючи його киснем. Доведено, що квіти нейтралізують несприятливу енергію та заряджають все навколо позитивною енергетикою. Особливо це стосується декоративних рослин, які отримують хороший догляд" відзначила організаторка клубу на завершення зустрічі.



Немає коментарів:

Дописати коментар