Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 20 квітня 2023 р.

Відеокруїз "Всі ми діти твої, наша Земле"🌏

Щорічно, 22 квітня, людство відзначає День землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. День Землі - символ єдності, усвідомлення, що лише об`єднаними зусиллями ми можемо боротися з глобальними екологічними та соціальними проблемами.

Цьогоріч - 53-й День Землі. Його головними темами є відновлення біорізноманіття, кліматичні зміни та боротьба з пандемією коронавірусу. Про це й розповіли бібліотекарки молодшого абонементу учням 4-Б класу ПШ №3 під час відеокруїзу "Всі ми діти твої, наша Земле", який організували сьогодні, 20 квітня.

Школярам розповіли про відзначення Дня Землі, важливість цієї події для нашої планети та нашого майбутнього. Присутні поринули у світ екологічних змін, дізнались про різноманітні чинники, що впливають на навколишнє середовище, зокрема людський фактор.

Цікавинкою заходу стало сортування підготовленого сміття у спеціальні баки та гра, під час якої діти за малюнками розподілили відходи за категоріями.

На завершення діти взяли участь у вікторині про Землю та ознайомились із тематичною літературою.

"Щоденна діяльність людини сильно впливає на природу планети. Це свято - нагода замислитися про власну відповідальність за стан довкілля та зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища", - наголосили організаторки події.

Немає коментарів:

Дописати коментар