Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 18 квітня 2023 р.

Талановита подолянка Оксана Радушинська🌸

19-20 квітня відбудеться XVIІ обласний форум "Книжкова весна на Хмельниччині" - щорічний проект, традиційно приурочений до Всесвітнього дня книги та авторського права.

Центральна публічна дитяча бібліотека також приєдналася до відзначення цієї події та напередодні, 18 квітня, провела зустрічі з подільськими літераторами.

Першою гостею "Книжкової весни" у нашій бібліотеці стала талановита поетеса, письменниця, журналістка, теле- та радіоведуча, режисерка та редакторка, засновниця ГО "Творча сотня "Рух до перемоги" та активна українська волонтерка Оксана Радушинська.

Пані Оксана - відома подолянка, яка пише і для дітей, і для дорослих. Тож сьогодні вкотре поспілкуватись про її досягнення, натхнення та творчі плани завітали читачі бібліотеки - учні 6 класу СЗОШ №21.

Оксана Петрівна традиційно отримала безліч цікавих запитань про перші проби пера, мрії, волонтерство та виступи на сході України, побажань на майбутнє та очікувань нових книжкових презентацій авторки.

"Писати для дітей - це величезна відповідальність. Бо діти щирі, відкриті та завжди очікують того ж у відповідь. Для них писати важче, але цікавіше", - відзначила письменниця.


Позитивним стало виконання сучасної патріотичної пісні "Байрактар" військовослужбовицею та волонтеркою Тетяною Повар. Тендітна дівчина розповіла як їй вдається поєднувати непросту військову службу, волонтерство, час із сім`єю та творчі зустрічі.

Щирий інтерес до гостей створив невимушену атмосферу під час заходу, залишивши лише приємні враження у присутніх.


Немає коментарів:

Дописати коментар