Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 6 квітня 2023 р.

Book-калейдоскоп "Мандрівка до країни дитинства"😊

Віктор Близнець - прозаїк, автор популярних творів для дітей - від казок та оповідей до повістей. У кожній своїй книжці письменник говорив із дітьми про найважливіше - життя і смерть, правду й кривду, любов і ненависть. Говорив просто, як із дорослими. Тож і не дивно, що його книжки одразу привернули увагу читачів, змусивши критиків говорити про автора як про одного з найяскравіших дитячих письменників України.

6 квітня у центральній публічній дитячій бібліотеці відбувся book-калейдоскоп "Мандрівка до країни дитинства" для учнів ПШ №3. Захід бібліотекарки молодшого абонементу присвятили 90-ій річниці від дня народження Віктора Близнеця.

Для школярів працівниці бібліотеки підготували презентацію про літературну спадщину автора, основні риси його творчості, перехід Віктора Близнеця до написання дитячої прозирозповіли й про життєвий шлях, особливо про дитинство митця. Також дітки взяли участь у вікторині та коментованому читанні уривків повісті "Звук павутинки".

"Найталановитішими та найпопулярнішими вважаються книжки Віктора Близнеця саме для дітей. Усе написане Віктор Семенович пропускав через свою душу та серце. Герої його творів усвідомлюють себе особистостями, знають, що таке справжня дружба, готові захистити слабшого, живуть у злагоді з довкіллям. Тому варто ознайомлювати школярів із творчістю цього літератора", - відзначають організаторки.

Немає коментарів:

Дописати коментар