Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 12 квітня 2023 р.

Літературно-музична година "Великодній передзвін"😊

Весна чудова пора року. Дорослі та діти люблять її за пісеньку струмочків, за веселий спів пташок, за килим із шовкової травиці, за ласкаве сонячне проміння. Саме навесні приходить до нас одне з найвеличніших християнських свят - Великдень.

12 квітня в центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась літературно-музична година "Великодній передзвін". На подію запросили учнів 5-Б класу СЗОШ №21.

Бібліотекарі розповіли присутнім про традиції святкування світлого Великодня, красу та значущість одного з найвеличніших християнських свят. Під час літературної частини заходу ведучі особливу увагу звернули на звичаї українських родин.


Музичну частину традиційно презентували талановиті учні Хмельницької дитячої школи мистецтв "Заріччя".

До програми увійшли: номери вокалісток класу сольного співу під акомпанемент фортепіано, дует у складі Манзюка Володі та Килимника Максима, а також виступ бандуристки.




Присутні з захопленням поринули у світ великодніх традицій і українських пісень. А наприкінці заходу працівниці бібліотеки привітали гостей із прийдешніми святами, побажали здоров`я, миру та смачної паски.

Немає коментарів:

Дописати коментар