Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 18 квітня 2023 р.

Атмосферний світ прози Юрія Даценка🌸

Сьогодні, 18 квітня, відбулась друга зустріч у рамках форуму "Книжкова весна на Хмельниччині" відбулась з хмельницьким письменником Юрієм Даценком, який успішно дебютував романом "Пастка для різника".  Наразі автор видав 4 книги та готує до видання п`яту.

Пан Юрій цікаво поєднує детективний сюжет із історичним підґрунтям та атмосферою трилера, працює на стику жанрів. Популяризує маленькі міста та села, зокрема старий Проскурів. Багато подорожує, організовує історичні реконструкції та волонтерить.

На пізнавальне літературне рандеву "Атмосферний світ прози Юрія Даценка" з сучасником запросили читачів старшого абонементу - учнів 9 класу СЗОШ №21.

Підліткам було дуже цікаво поспілкуватись із прозаїком, дізнатись більше про будні автора-хмельничанина, зокрема в теперішніх умовах.

Митець розповів про дитячі читацькі роки у нашій бібліотеці та за партою СЗОШ №21, поділився враженнями від сучасної літератури, трішки поділився авторськими секретами та задумками щодо майбутніх видань, а також відзначив плани на всеукраїнський тур після перемоги.

Школярі мали змогу дізнатись більше про працю письменників, важливість навчання для освоєння цієї професії, а також розвиток природніх талантів і вміння йти в ногу з часом.

Немає коментарів:

Дописати коментар