Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

субота, 17 червня 2023 р.

"Книголенд" 2023: завершення ✨️

Ось і завершилась остання зміна в нашому літньому бібліотечному таборі "Книголенд"😊

Щиро радіємо, що мали можливість допомогти діткам провести вільний час цікаво, енергійно та, найголовніше, корисно☀️

Літній табір "Книголенд" у центральній публічній дитячій бібліотеці Хмельницької міської ТГ цьогоріч організовано вдруге. Робота табору тривала 2 зміни - 1 тиждень кожна.

Відпочивальниками стали мешканці мікрорайону Виставка, читачі бібліотеки - учні 2-5 класів, зокрема й дітки ВПО.

Основним завданням "Книголенду" було створити сприятливі умови для активного, творчого та інтелектуального відпочинку дітей.

Кожен день не був схожим на попередній за діяльністю, а поєднання різних активностей із власне бібліотечними заходами зробили табірне життя ще й пізнавальним. Отже, нам вдалося: умови для всебічного розвитку було створено🤗

Майстер-класи та малювання, мультзал і настільні ігри, завдання на креативність, читання та презентації улюблених книг, анкетування та власні візитівки, руханки й естафети, командні змагання та квести, веселі прогулянки та чаювання - це лише кілька слів про те, що потрібно діткам для захоплюючого дозвілля.

"Я б ходила сюди весь час", "Не хочу йти від вас", "Мені тут дуже весело гратись, малювати й спілкуватись із друзями" - прості дитячі фрази, які якнайкраще характеризують вдалу діяльність літнього бібліотечного табору "Книголенд"💛

Дякуємо всім, хто був з нами!🥰

Немає коментарів:

Дописати коментар