Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 16 червня 2023 р.

Бібліотечний кінозал "Мультяшне літо"✨

А чи бувають діти, які не люблять мультиків?.. Веселі та симпатичні, часом кумедні персонажі мультфільмів так захоплюють! Тим паче, що в багатьох із них є свої таємниці. Мультик – це жива казка, це книжка, що перебігла на екран телевізора чи монітора. І не важливо, яке дійство розгортається на екрані, адже стежити за класними персонажами так цікаво та захоплююче!

В усьому світі найпопулярнішими вважаються мультфільми студії Disney, яка існує ще з 20-х років минулого століття. А останнім часом, і дітей, і дорослих об'єднав новий анімаційний формат – 3D мультфільми.

У центральній публічній дитячій бібліотеці перегляди стрічок різноманітної тематики відбуваються часто. І сьогодні, 16 червня, працівниці молодшого абонементу організували для школярів бібліотечний кінозал "Мультяшне літо".

Для заходу обрали короткометражні мультфільми відповідно до вікової категорії присутніх. Так, дітки поринули у світ добрих історій, яскравої анімації, веселих героїв та повчального змісту.

Після перегляду, під час чаювання, глядачі обговорили сюжети та основні риси персонажів, важливі істини, яких навчають мультики. Також читайлики розповіли про улюблені змалку стрічки, екранізації книг і поділились враженнями від останніх переглядів з батьками.

Немає коментарів:

Дописати коментар