Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 12 червня 2023 р.

Друга зміна літнього бібліотечного табору "Книголенд" стартувала😊

Літо для дітей  це час активного відпочинку, крутого дозвілля та цікавих розваг. Літо для бібліотек – пора творчості, фантазії, активізації всіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами, можливість ближче пізнати їх. 

Сучасна дитяча бібліотека – територія казки, дива, несподіваних зустрічей і читання, а також корисно проведеного вільного часу. Саме тому в центральній публічній дитячій бібліотеці другий рік поспіль організовано роботу літнього табору "Книголенд".

Мета: підвищити читацьку активність, організувати відпочинок та проведення змістовного дозвілля дітей молодшого шкільного віку на перший місяць літніх канікул.



Разом із бібліотекарями молодшого абонементу школярі змістовно проводять час, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями та класними книгами, покращують навички спілкування та колективної роботи, розвивають свої творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Цього тижня розпочалась друга зміна табірного життя в бібліотеці. Настільні ігри та читання, руханки та естафети, інтелектуальні та пізнавальні квести, уроки рукоділля та майстерки, зустрічі з волонтерами психосоціальної підтримки Хмельницької обласної організації "Товариство червоного хреста України" – маленький перелік цікавинок для наших відпочивальників.

А залучення студентів Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії є цікавою співпрацею для бібліотекарів і набуття практичного досвіду роботи з дітьми майбутніми педагогами.



Отож, читаймо, граймось і розвиваймось разом, друзі!

Немає коментарів:

Дописати коментар