Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 13 лютого 2017 р.

Бібліокафе «Мелодія кохання»

Отображается файл "20170210_135817.jpg"«Кохання — це ніжність і чистота. 

Ніжність, що дужча за смерть»

О. Гончар



Коли Вам 14, 15, 16 років, про що ж думати і говорити? Звичайно, про кохання. Особливо напередодні Дня всіх закоханих.
10 лютого, учні 9-А класу СЗОШ №21 мали чудову нагоду помандрувати країною Любові та поблукати вулицями великого Щастя. Говорили про вічну тему, яка хвилювала серця людей у всі часи. Це тема чистого, зворушливого почуття – кохання в українській поезії та в житті людини. Про нього мріють, його чекають, а коли воно прийде, людина відчуває себе щасливою. Яким словом можна назвати це почуття? В українській співучій мові є чудове слово – кохання. Кохання – це вічне горіння. Хотілося, щоб у серцях наших читачів загорілося це прекрасне почуття.
Учні читали легенди, притчі про кохання, вірші українських письменників (Василя Симоненка, Ліни Костенко, Лесі Павлів). Звичайно ж, були ігри та конкурси. Наприклад: «Подарую квітку коханій» (хлопці малювали на папері квітку із зав’язаними очима), «Знання – сила» (дівчатка відповідали на «хлопчачі», а хлопці на «дівчачі» питання: Складовою частиною чого є карбюратор  або чи кладуть дріжджі в пісочне тісто?), «Назви пару»,  смачний конкурс «Солодкий мандарин». А ще хлопці та дівчата писали колективні листи, де називали головні, на їх думку, риси протилежної статі. Свого юнака дівчата бачать сильним, вірним, мужнім та ніжним, веселим та водночас серйозним, хазяйновитим, чесним, спортивним, піклуватись про свою дівчину. Хлопці ж бачать свою дівчину розумною, мудрою, чесною, працьовитою, без поганих звичок, з почуттям гумору, сексуальними та вміючи ми варити борщ!
А ще всі присутні підписували і складали  у скриньку «Валентинки», які отримають 14 лютого. Атмосфера заходу була тепла та невимушена.
Хай завжди у вашому житті сяє зірка кохання! 
Коли людина закохана, тоді вона сильна і дарує іншим радість, тепло, любов. 
Любіть! Творіть! 
Зігрівайте своїм теплом!!!
Отображается файл "20170210_132738.jpg"

Немає коментарів:

Дописати коментар