Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 7 лютого 2017 р.

Бібліомандрівка "Віртуальна планета INTERNET"

Інтернет - величезна всесвітня мережа, яка об'єднує комп'ютери усього світу. Це джерело інформації та розваг, освітній ресурс, засіб спілкування та передачі даних, величезний простір для творчості.
У наш час молодь вільно володіє можливостями Інтернету та мобільних телефонів, а школярі не розуміють, як без цього жив світ ще 20 років тому.
Традиційно, в перший вівторок лютого, відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією у 2004 році. Саме з цього приводу, 7 лютого, читачі Центральної бібліотеки-філії для дітей 12 здійснили бібліомандрівку "Віртуальна планета INTERNET".
Учні 4-Б класу СЗОШ № 30 мали змогу дізнатись історію виникнення Інтернету, ознайомитись із перевагами та проблемами користування  мережею, переглянути відео та мультфільм про цікаві можливості інформаційного простору. Під час вікторини юні користувачі закріпили правила безпечної поведінки в Інтернеті, розглянули ситуації, які можуть трапитись в мережі, та поділились власними історіями онлайн-спілкування. 
"Інтернет - це частина нашого життя, тому потрібно розумно ним користуватись. Я часто спілкуюсь в мережі, не забуваючи про правила гарної поведінки", - ділиться враженнями читачка Цурган Віолетта. "А мені сподобалась вікторина. Одна з тих ситуацій трапилась зі мною, але я завжди пам'ятаю про безпеку спілкування в Інтернеті", - розповів Ригель Максим.

Немає коментарів:

Дописати коментар