Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 25 квітня 2017 р.

День інформації "Природа збирає друзів"

Недарма кажуть, що природа – наша мати. Вона дає людині все необхідне для життя, хоч ми не завжди можемо оцінити її дарунки. Що може бути кращим за тепле сонце, величні гори, грайливе море, квітучі дерева навесні? Світ природи багатий і різноманітний. Чого варті сотні тисяч видів тварин, більшість з яких ми ніколи не бачили у житті! А найголовніше те, що людина не просто користується тим, що природа дає їй, а cама становить її невід’ємну частину.

Сьогодні у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 відбувся день інформації "Природа збирає друзів". Для школярів молодшого та середнього віку бібліотекарі підготували ряд заходів про природу та її значення у житті людини.
Для маленьких читачів було проведено мультхвилинку "Таємниці живої природи" та оформлено тематичну поличку "Оповідки дерева та квітки", старші школярі мали змогу ознайомитись із тематичними поличками "Чудеса живого світу" та "Довкілля - неповторна казка...", а також здійснити біологічну подорож "Що потрібно для життя рослин".
"Люблю книги про природу. Маю декілька енциклопедій про тварини та рослини вдома, а в бібліотеці постійно беру книги про динозаврів", - відзначила читачка молодшого абонементу Гарук Анастасія.
"Дуже сподобалась презентація та відео про рослини. Дізнався багато цікавого. А ще захопив кілька книг про тваринний світ, щоб почитати вдома", - поділився враженнями читач Ощепков Роман.

Немає коментарів:

Дописати коментар