Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 27 квітня 2017 р.

Прес-досьє "Світ новітніх професій"

Професія – це необхідний для суспільства вид діяльності людини, який потребує від неї певної підготовки, фізичних і духовних сил та дає їй можливість повноцінно жити та розвиватися. У світі існує понад 40 тисяч професій. За підрахунками спеціалістів щороку на світ з’являється 500 нових професій. Отже, як писав чудовий дитячий письменник Анатолій Костецький:
Професій в світі є чимало, 
Сповна їх вистачить на всіх.
Обрати професію – це не тільки обрати собі роботу, скільки бути приналежним до певної групи людей, прийняти її етичні норми, правила, принципи, цінності, спосіб життя.
Перед молоддю в суспільстві відкрито багато шляхів. Для реалізації своїх власних ідей та життєвих планів, варто як у процесі вибору професії, так і працевлаштування, бути активним, проявляти ініціативу, отримувати відповідну кваліфікацію.
27 квітня у Центральній бібліотеці-філії для дітей №12 було оформлено прес-досьє "Світ новітній професій". Бібліотекарі дібрали матеріали про різноманітні сучасні професії, спеціальності, які користуються попитом, а також рекомендації про те, як виявити необхідні здібності та навички, щоб обрати професію до душі.


Немає коментарів:

Дописати коментар