Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 18 лютого 2022 р.

Тематична програма «Небесній сотні – шана та молитви»

Герої таки не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам‘ятають

На небі й на рідній землі!

20 лютого – День пам’яті героїв Небесної сотні, який покликаний вшанувати учасників подій на Майдані. Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, на вулиці Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, волю, право бути українцем і свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

Гіркі події не могли залишити байдужими учнів 8-А класу СЗОШ №21.

18 лютого в Центральній публічній бібліотеці для дітей №12 відбулась тематична програма «Небесній сотні – шана та молитви».


Школярі переглянули презентацію про трагічні події на Майдані та вшанували Ангелів небес хвилиною мовчання. Також восьмикласники продекламували поетичні рядки, запаливши лампадки пам’яті, обговорили трагічні події та поділилися своїми враженнями про становище сучасної української держави.

Наприкінці заходу  прозвучала пісня «Небесна сотня» у виконанні вокальної групи 8-А класу.

«Ми завжди повинні пам`ятати відвагу, силу духу та стійкість людей, які віддали своє життя за майбутнє України. Подякувати всім, хто відстояв Майдан, як яскравому прикладу мужності, честі та патріотизму», - відзначила бібліотекарка читального залу Нечипор Таїсія.

Немає коментарів:

Дописати коментар