Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 21 лютого 2022 р.

Школа екстремальних ситуацій «Малечі про небезпечні речі»👮

Дбати про безпеку дітей, прищеплювати навички здорового способу життя, навчати правильно поводити себе в екстремальних ситуаціях – це актуальне завдання для всіх дорослих. Адже у наш час діти дуже часто потрапляють у небезпечні, скрутні ситуації, вихід з яких не завжди можуть знайти.

Задля профілактики виникнення труднощів у школярів під час складних ситуацій на побутовому рівні бібліотекарки молодшого абонементу організували зустріч для учнів 4-Б класу СЗОШ №30 з представниками відділу зв`язків із громадськістю Управління патрульної поліції у Хмельницькій області.


Патрульні поспілкувались з дітьми про моменти, які можуть виникнути в житті кожного з нас, провели вікторину з безпеки життєдіяльності, нагадали основні правила безпечної поведінки вдома, у школі та на вулиці.

Також гості заходу розповіли історії з особистої практики патрульної поліції, як реагувати на критичні та загрозливі ситуації, відзначили, як краще діяти при небезпеках. 

Школярі в свою чергу поділились враженнями від теми заходу, поставили безліч запитань про роботу патрульних і пообіцяли бути уважними та обережними за будь-яких умов.

Немає коментарів:

Дописати коментар