Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 10 лютого 2022 р.

Тренінг "Професійне вигорання"

Вигорання – загальний стан працівників, які відчувають апатію або злість в результаті стресу та фрустрації під час виконання професійних обов’язків; синдром психічного і фізичного виснаження, що характеризується негативною самооцінкою, негативним ставленням до роботи, втратою інтересу. Це досить поширене явище у житті сучасних людей, які повсякденно у шаленому ритмі працюють, комунікують і перебувають у постійному професійному русі.

Саме задля профілактики вигорання серед працівників Централізованої бібліотечної системи Хмельницької міської територіальної громади, працівниці Центральної публічної бібліотеки для дітей №12 організували тренінг "Професійне вигорання".

Гостею заходу стала психологиня Хмельницького міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Антоніна Джал.

Працівниця ХМЦСС розповіла про вигорання, його етапи та причини, ознайомила із ознаками професійного вигорання на кожній стадії, відзначила основні дієві кроки та методи запобігання синдрому вигорання.

За допомогою психологічних вправ пані Антоніна доступно пояснила присутнім, які методи у профілактиці синдрому професійного вигорання вважаються найкращими для емоційного відновлення, повернення ентузіазму та інтересу до роботи.

Щиро вдячні за інформативну зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар