Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 11 жовтня 2017 р.

Віртуальний урок «Віртуальне спілкування, або Інтернет-етикет»

З кожним роком все більше дітей користуються Інтернетом у повсякденному житті. Мережа надає дітям та молоді неймовірні можливості для здійснення відкриттів, спілкуванні й творчості. Оскільки з самого початку розвивався без будь-якого контролю, сьогодні він містить величезну кількість інформації, причому далеко не завжди безпечної.                          
11 жовтня в центральній міській бібліотеці для дітей №12 було проведено віртуальний урок «Віртуальне спілкування, або Інтернет-етикет» для учнів 6-В класу СЗОШ №21. Гостею заходу стала студентка Хмельницького університету управління та права – Тручковська Анна.
Діти переглянули презентацію про те, як навчитися безпеці у віртуальному світі, повторили правила розумного користування мережею Інтернет та спілкування у соцмережах.

Наприкінці уроку Анна наголосила: «Інформація у мережі не завжди правдива. Досить часто у всесвітній павутині містяться невірні факти чи дані, тому варто перевіряти їх. Інтернет може бути і «другом», і «ворогом» залежно від користувача та його поведінки у мережі».

Немає коментарів:

Дописати коментар