Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 23 лютого 2021 р.

Літературно-мистецька година "Думками Лесі Українки"😊💭

25 лютого 2021 року - 150 років від дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-​Квітки) - видатної української письменниці, поетеси, перекладачки, громадської діячки. З нагоди цієї вагомої дати у центральній бібліотеці-філії для дітей №12 було проведено літературно-мистецьку годину "Думками Лесі Українки" для учнів 4-А класу СЗОШ №21.

На заході школярі дізнались цікаві факти про поетесу, про її життя та кохання, натхнення та захоплення. Відеофрагменти та мультфільм дали змогу поринути у її творчий світ. Маленькі читачі продекламували вірші, які підготували до ювілейної дати, під акомпанемент на піаніно.

Також працівниці молодшого абонементу підготували книжкову виставку "Душею щира Українка", на якій представили твори поетеси написані для дітей.

"Твори літераторки знає кожен українець, адже ще сидячи на шкільній лаві, вперше чуємо про цю видатну жінку та читаємо написані нею рядки. І хоча прожила Леся лише 42 роки її внесок в літературу надзвичайно потужний", - відзначила бібліотекарка абонементу 1-4 класів Кутей Леся.

Немає коментарів:

Дописати коментар