Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 10 березня 2023 р.

Літературно-музична година «Лине Тарасове слово»😊

Благослови той день і час,

Коли прослалась килимами

Земля, яку сходив Тарас

Малими босими ногами…

Є у нашій українській літературі імена, що увібрали у себе живу душу народу, стали часткою його життя. Таким ім’ям для нас, українців, стало ім’я Тараса Григоровича Шевченка, чия поезія от уже понад сто років викликає в людях почуття гордості та захоплення красою, силою та народною мудрістю.

10 березня в центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась літературно-музична година «Лине Тарасове слово». Програма стала заключною в циклі заходів бібліотеки до Шевченківських днів.

На захід завітали учні 5-В класу СЗОШ №21. Читачі приєднались до відзначення важливих для українців дат і продекламували улюблені вірші з творчого доробку Кобзаря.

Цікавинкою події стали вокальні номери від учнів Хмельницької школи мистецтв «Заріччя».


До музичної програми увійшли: сольні номери під акомпанемент фортепіано, виконання пісень «Кобзарська слава» та «Шевченкові рядки» зразковим вокальним ансамблем «Веселі нотки».

Літературно-музична година минула в натхненній творчій атмосфері та залишила лише приємні враження в глядачів.

Наприкінці заходу присутні подякували юним артистам Хмельницької школи мистецтв «Заріччя», а також викладачці класу сольного співу Тетяні Килимник і концертмейстру Оксані Богдановій за чудові виступи.

Чудовим завершенням події став подарунок від викладачів та учнів Хмельницької школи мистецтв «Заріччя». У рамках акції #КнижкиДаруй_ДоПеремогиКрокуй гості зібрали художні книги для маленьких читачів нашої бібліотеки.


«Хочемо приєднатись до акції та подякувати улюбленій бібліотеці, нашим друзям за співпрацю цими книгами. Нехай вони дарують лише позитивні емоції читачам центральної публічної дитячої бібліотеки», – відзначила Тетяна Килимник.



Немає коментарів:

Дописати коментар