Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 3 березня 2023 р.

Книгомандри "Таємниці дитячої прози Наталі Забіли"😊

Талановитість авторів літературних творів, особливо для дітей, найчастіше вимірюється часом. Деякі імена безслідно зникають і залишаються лише в пам’яті істориків, а деякі з великим задоволенням читає не одне покоління. Саме до останніх можна віднести творчість дитячої письменниці Наталі Забіли.

Наталя Забіла - улюблена українська письменниця усіх дітлахів. Її цікаві віршики, казки, оповідання знають всі діти. Притаманне їй уміння просто та невимушено розмовляти з дітьми, знання психології малят, уміння писати зрозуміло й цікаво, лірично й серйозно, подаючи одночасно потрібну інформацію та виховуючи найкращі людські якості, залишають її твори актуальними й до сьогодні.

Сьогодні, 3 березня, у центральній публічній дитячій бібліотеці  відбулись книгомандри "Таємниці дитячої прози Наталі Забіли". Захід провели для молодших школярів, присвятивши 120-ій річниці від дня народження авторки.

Маленьким читачам розповіли найцікавіші факти про життя та творчий шлях літераторки, показали  мультиплікаційні ролики за мотивами її творів, а також ознайомили з виданнями творів Наталі Забіли, які є у фонді бібліотеки.

"Наталя Забіла - вроджена казкарка. Її проза бере свої витоки з багатої скарбниці української народної творчості. Без голої дидактики вона вчить дітей бути добрими, справедливими, мужніми, любити все живе на Землі", - відзначила бібліотекарка Леся Кутей.

Також школярі залюбки почитали казку "Петрик і зайчик" у ролях та обрали книжечки на корисний вікенд.




Немає коментарів:

Дописати коментар