Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 24 березня 2023 р.

Книжкова смакота "Пригоду за пригодою читаймо з насолодою!"😄

Дитинство - чудова пора, коли кожен день розфарбований яскравими фарбами та наповнений новими відкриттями. Дитячі пригодницькі книги розповідають про подорожі не тільки в інші міста або країни, але і набагато далі - в чарівні країни, де мешкають казкові створіння. Читаючи таку історію, дитина вчиться фантазувати, вигадувати зовнішність героїв, їх одяг, незвичайні рослини й інші деталі.

Основне завдання дитячої літератури - прищепити любов до книг ще з раннього дитинства, а захоплюючі розповіді про пригоди в цьому допоможуть. Дітям завжди цікаво читати про життя своїх ровесників, адже практично кожен читач (навіть дорослий) уявляє себе на місці головного персонажа.

Пригодницькі розповіді для дітей - це про важливі цінності: вірність, дружбу, доброту, взаємодопомогу, прощення та повагу. Дитячі пригоди допомагають знайти свої цінності, виділити щось для себе.

Дитячі книги про пригоди часто наповнені романтикою, світлими почуттями, але в той же час не обходяться без участі негативних героїв - це інтригуюче, твір стає читати ще цікавішим. Відважні та кмітливі герої дитячих пригод буквально з першої сторінки затягують в яскраві вири дивовижних подій.

Такі книги повинні бути веселими, захоплюючими вікнами в інші світи, з різними почуттями та поглядами. Саме тому пригодницькі історії для дітей стають друзями, які вони читають знову й знову.

На кожній поличці нашої бібліотеки безліч пригодницьких книг. У відео ми показали лише кілька з них. Тому неодмінно завітайте та знайдіть цікавинку для себе😉



Немає коментарів:

Дописати коментар