Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 8 березня 2023 р.

Конкурс читців творів Т.Г. Шевченка "Дзвенять Кобзареві струни"😊

«Все йде, все минає», – сказав великий Кобзар. Але Тарас Шевченко залишатиметься безсмертним, поки живе Україна. Поетичною геніальністю поета ми пишаємось перед усім світом. Він займає в душах українців почесне місце, тому що так розумів народ і співчував йому, як ніхто інший. А головне, Шевченко й понині пробуджує та піднімає наш національний дух.

8 березня в центральній публічній дитячій бібліотеці традиційно відбувся щорічний конкурс читців творів Т.Г. Шевченка «Дзвенять Кобзареві струни».

Мета події: виховати любов і повагу до спадщини великого поета, популяризація творчості геніального митця та української поезії в цілому.

У конкурсі взяли участь читачі старшого абонементу бібліотеки – учні 5-8-х класів СЗОШ №21. Кожен учасник продекламував свій улюблений вірш Т. Г. Шевченка.






Головою журі стала відома подільська поетеса Корицька Галина Василівна. До складу журі увійшли: методист центральної публічної бібліотеки Войтюк Аліна Олександрівна та провідна бібліотекарка центральної публічної дитячої бібліотеки Нечипор Таїсія Леонтіївна.


Захід відбувся в приємній атмосфері та залишив незабутні враження в присутніх. Зокрема, родзинкою стало спільне виконання пісні «Ой у лузі червона калина».


Переможницями конкурсу стали учениці 7-А класу – Пірнат Анна та Бочко Анастасія.
Вітаємо дівчат та бажаємо їм наснаги до нових звершень!



Немає коментарів:

Дописати коментар