Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 4 березня 2024 р.

Літературно-музичний зорепад "У долі своя весна"🌞

4 березня - день народження Володимира Івасюка, геніального композитора та співака, який зробив українську естраду відомою на весь світ. За фахом медик, а за покликанням - скрипаль, піаніст, віолончеліст, гітарист і автор пісень, які він писав українською мовою.

Володимирові Івасюку мало б виповнитись 75 років. Його земне життя тривало лише 30 років. Але за цей короткий час він виконав свою місію, використав талант і потенціал, зробивши українську пісню модною. Феномен Володимира Івасюка у тому, що його пісні до сьогодні звучать, вони популярні, їх знають молоді люди, а сучасні виконавці переспівують.

Сьогодні у Центральній публічній дитячій бібліотеці організували літературно-музичний зорепад "У долі своя весна", присвячений 75-ій річниці від дня народження митця.

Програму для заходу підготували талановиті учні Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" під керівництвом викладачки класу сольного співу Тетяни Килимник.

У невимушеній і творчій атмосфері прозвучали кращі композиції Володимира Івасюка під акомпанемент фортепіано (концертмейстер - Інна Аріон). Глядачі з задоволенням прослухали виконання артистів, отримавши позитивні емоції від щирої української музики.



"Упродовж останніх років українці заново відкривають постать Володимира Івасюка для себе, твори композитора вчергове набувають актуальності й стають трендами в соціальних мережах, звучать по-новому в особистих плейлистах і діджей-сетах, якими Україну презентують за кордоном", - відзначили організаторки події.


Немає коментарів:

Дописати коментар