Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 15 березня 2024 р.

Літературні посиденьки "Любителька теплих зустрічей, книг, квітів, дитячих усмішок Тетяна Безушко-Граб" 😊

Тетяна Безушко-Граб – педагогиня, письменниця, співавторка популярних збірок, організаторка та ініціаторка різноманітних літературних заходів і культурних подій.

Пані Тетяна не просто українська авторка. Вона – подолянка, адже мешкає неподалік від Хмельницького, у Ярмолинцях. Саме там тоді ще майбутня письменниця закінчила школу, а після навчання у Кам’янець-Подільському педагогічному університеті, працювала вчителем інформатики Ярмолинецького технологічного ліцею. Мама трьох діток. Зараз працює у Будинку творчості та займається улюбленою справою - пише та проводить заняття літературного гуртка.
Сьогодні, 15 березня, бібліотекарки організували літературні посиденьки під назвою "Любителька теплих зустрічей, книг, квітів, дитячих усмішок Тетяна Безушко-Граб".
Під час заходу презентували нову книгу "Казкарня "Оце кухня 2" учням 4-Б класу СЗОШ №21, співавтором якої стала Тетяна Безушко-Граб.
Видання надруковане нещодавно, але вже цікавить читайликів завдяки оригінальному задуму. Книга містить 16 художніх творів для дітей, рецепти і спосіб приготування страв української кухні, QR-коди, які ведуть на YouTube-канал бренд шефа цього літературно-кулінарного проєкту Марка Дзялака. Форзаци з картою України та кросвордом.

Письменниця розповіла присутнім про дитинство, мрії та перші кроки в письменстві, улюблені книги та заняття, поділилась враженнями від зустрічей та особистими вподобаннями. Школярі були щедрі на запитання. Улюблений колір, тваринка, перший написаний вірш, діти авторки та її професійні здобутки, ... дітлахів цікавило геть усе!
Позитивний настрій, щира зацікавленість і чесні відповіді, а також багато дитячих усмішок, як і полюбляє Тетяна Безушко-Граб.
Щиро вдячні за зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар