Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середу, 20 березня 2024 р.

Бібліопригода "Весняний казкограй"🌷

Весняна пора - час для пробудження, відновлення та змін. Для українських книголюбів весна - частина року, сповнена різноманітних книжкових дат і подій. Шевченківські дні, Всеукраїнський тиждень дитячого читання, Міжнародний день дитячої книги, читацькі акції та марафони активно тривають саме в ці місяці. 

Сьогодні, 20 березня, відзначається Всесвітній день казки. Казка - це жанр літератури, з яким знайомі усі. Ми починаємо свій самостійний шлях читача з чарівних, добрих і повчальних історій - народних і літературних казок.

Працівниці молодшого абонементу долучились до відзначення цієї події та організували бібліопригоду "Весняний казкограй". Захід провели у рамках програми гуртка "Почитайко".

Бібліотекарки підготували для читачів цікавинки про весняні рослини, які згадуються в казках, вікторину та мультфільм.

Школярі активно пригадували улюблені казки - перші твори, які читали їм батьки, поділились враженнями про героїв, яким симпатизують, а також взяли участь у колективному написані весняної казки.

"У сучасному світі бракує справжнього добра. Саме такими світлими та теплими творами, як казки, ми хочемо відволікти від реалій і додати позитивних емоцій у наші будні. Читайте казки в будь-який час. Особливо тоді, коли станете дорослими", - відзначили організаторки зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар