Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

субота, 4 вересня 2021 р.

6 вересня у світі відзначають День читання книг 📚

Про це свято небагато інформації. Але поміркуймо, для чого такий день все ж відзначають?.. Стимулювати шанувальників книги придбати собі щось новеньке для власної колекції, сходити до бібліотеки чи дати зрозуміти «нечитаючим», що книги досі існують і їх варто читати.

У наш час багато людей заблукали в павутинні Інтернету. Справді, там можна швидко знайти потрібну інформацію. Та якби там не було, а спілкування з книгою ніщо не замінить, бо тільки вона дає можливість мислити та духовно відпочивати. Книга - живий організм, з яким приємно поспілкуватися і отримувати неабияку користь.

Читаючи книги, людина формує свій власний світогляд. Погляд на світ поглиблюється та розширюється, формуються цінності, переконання та принципи. Бо саме книги здатні мотивувати й надихнути на самореалізацію, поліпшити себе. Крім того, читаюча людина надовго залишається молодою, адже старість починається зі старіння мозку, а захопленому читачеві це не загрожує!

Тож частіше заглядайте до скарбниці духовності, бо саме з книг б'є невичерпне джерело мудрості. Читайте і розвивайтесь, адже читати не тільки корисно, а й модно!

Чекаємо вас, книголюби, у нашій бібліотеці!😉

Немає коментарів:

Дописати коментар