Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 15 вересня 2021 р.

Поетичне знайомство «У слові і пісні»: О. Лихогляд

З 13 по 25 вересня у Хмельницькому триватиме літературний фестиваль "Слово єднає". Традиційно фестиваль збирає поціновувачів українського літературного слова п`ятий рік поспіль. Усі заходи проводяться в культурно-мистецьких та навчальних закладах у рамках святкування Дня міста Хмельницького.
Сьогодні, 15 вересня, у центральній публічній дитячій бібліотеці розпочався цикл заходів до Дня народження нашого міста. На поетичне знайомство "У слові і пісні" завітали учні 7-А класу СЗОШ № 21.
Гостями заходу стали - подільська поетеса, громадська діячка, членкиня Хмельницької літературної спілки "Поділля" Ольга Захарівна Лихогляд та артист Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру Олег Мельник.


Під акомпанемент кларнету пані Ольга презентувала поезії присвячені Поділлю, рідному місту, людям, які живуть у Хмельницькому, а також зачитала афоризми-новинки, які увійдуть до майбутніх видань.


Школярі мали змогу пограти із гостями зустрічі в літературно-музичну гру, під час якої артист оркестру підбирав мелодії, що символізували б відгадані слова.


Бібліотекарки абонементу 9-11 класів створили виставку "Хмельницький на вітрилах часу", на якій представлені видання з історії міста, а також збірки та альманахи подільських літераторів.
Поетичне знайомство відбулось у приємній компанії та з святковим настроєм, залишивши теплі враження від спілкування з митцями в юних глядачів.


#СловоЄднає2021 
#ЛітературнийМарафонХмельницький
#ЩодняЧитайУкраїнською

Немає коментарів:

Дописати коментар