Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 8 вересня 2021 р.

Година спілкування "Про свою безпеку дбай - правила дорожнього руху пам`ятай!" 🚦🚲🚔

Розпочався новий навчальний рік. Діти після канікул повернулися за шкільні парти, а це означає, що серед пішоходів побільшало дітей. Значно посилилася увага на дотриманні швидкісного режиму, особливо неподалік освітніх закладів та на пішохідних переходах неподалік від них. На відміну від дорослих, діти не достатньо уважні та сконцентровані, щоб завжди бути обачними під час прогулянок. Без нагляду і належного знання правил дорожнього руху (ПДР) маленькі пішоходи можуть наражатися на небезпеку.

8 вересня у Центральній публічній дитячій бібліотеці було проведено годину спілкування "Про свою безпеку дбай - правила дорожнього руху пам`ятай!" для учнів 3-Д класу СЗОШ №30.

Мета заходу - ознайомити молодших школярів із дорожньо-транспортними ситуаціями, нагадати основні правила ПДР, навчити розрізняти правила безпеки для пішоходів та водіїв різних транспортних засобів.

Гостею заходу стала начальниця відділу зв'язків з громадськістю, інспекторка патрульної поліції Анна Стрембіцька.

В ігровій формі полісменка пояснила дітям як поводитись під час різних ситуацій на дорогах, нагадала про дозволені місця проїзду різних категорій транспортних засобів, ознайомила із групами дорожніх знаків, а також провела "Кольорову руханку".


"Діти - найбільш вразливі учасники дорожнього руху. Саме тому варто постійно дотримуватись правил, адже відомо, що діти беруть приклад із дорослих, власних батьків," - відзначила бібліотекарка абонементу 1-4 класів Леся Кутей. 

Немає коментарів:

Дописати коментар