Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 16 вересня 2021 р.

Краєзнавчий альбом "Мій рідний край - окраса України"💙💛

Радуйся, земле, свято в нас, свято!

Йдуть понад Бугом хлопці й дівчата.

Земле Хмельницька, рідний наш краю,

Кращого в світі, мабуть, немає.


Місто Хмельницький веде свій родовід від невеличкого поселення Плоскирів або Плоскирівці. Назва міста походить від назви річки Плоскої, в місці впадіння якої до Південного Бугу виникло стародавнє поселення. Сьогодні це сучасне місто, з розвиненою інфраструктурою, місцями відпочинку та людьми, які люблять свій край.

Незабаром наше місто святкуватиме День народження. Саме з цієї нагоди працівниці молодшого абонементу центральної публічної дитячої бібліотеки провели для другокласників краєзнавчий альбом "Мій рідний край - окраса України".

Школярі поринули в історію Хмельницького, дізнались більше про появу основних вулиць та походження їхніх назв, життя хмельничан у різні часи, а також про талановитих митців нашого краю. Діти залюбки відгадували загадки, грали у гру "Вгадай місце по фото", а також взяли участь у вікторині "Рідне місто пізнаю".

"Діти, незважаючи на такий юний вік, досить непогано знають Хмельницький і це не може не тішити. Вони радо діляться враженнями від улюблених місць у рідному місті, а також роздумами, що варто в ньому змінити. Майбутнє у нас хороше", - відзначає бібліотекарка Леся Кутей.

Немає коментарів:

Дописати коментар