Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 16 вересня 2021 р.

Правовий сторітелінг "Дітлахам всім треба знати, як в безпеці перебувати" 👮

Безпека - це невід`ємна складова спокійного життя кожної людини. Основна функція дорослих - зробити будні дитини безпечними, незалежно від місця перебування та зовнішніх факторів.

З дитинства варто навчити малюків основних правил безпечного перебування в людних місцях, вдома, під час занять спортом та відпочинку задля збереження здоров`я підростаючого покоління.

Сьогодні у центральній публічній дитячій бібліотеці було проведено правовий сторітелінг "Дітлахам всім треба знати, як в безпеці перебувати" для 2-Д класу СЗОШ №30. Гостем заходу став працівник відділу зв`язків з громадськістю, інспектор патрульної поліції Дмитро Слабунов.

В ігровій формі полісмен пояснив школярам особливості безпечної поведінки в незнайомих громадських місцях, вдома, під час перебування на прогулянці та відпочинку. Зокрема, змоделював найпоширеніші ситуації, в яких дітям варто не розгубитись і діяти вкрай обережно, на кшталт: "Загубились у магазині чи дуже людному місці", "Поява незнайомців та реакція на їхні дії", "Поведінка на вулицях", "Поведінка вдома. коли немає дорослих" та інші.

Завдяки доступним і зрозумілим поясненням тепер діти мають змогу краще зорієнтуватись у не надто безпечних ситуаціях, якщо виникне така потреба у майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар