Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятницю, 11 грудня 2020 р.

Святкова мозаїка "Книги, які треба почитати до Дня святого Миколая"🎁

Вранці, 19 грудня, дітки із завмиранням серця будуть заглядати до себе під подушку, щоб подивитися, що приніс їм Святий Миколай. Темної грудневої ночі цей добродій спускається з небес до малюків, аби крадькома залишити омріяні подарунки. Обходить він усі будинки, де в цей час міцно сплять дітлахи.

Чудотворця супроводжують янголи, але й чортенята тут-як-тут: намагаються переконати Святого Миколая, що дітки вкрай нечемні та не заслуговують небесних дарунків. Але їхні старання марні, Миколай сам знає про всі заслуги та витівки дітвори, і давно вже записав у своїй Золотій книзі, кому дістануться ласощі, а кому і срібляста різочка.

Миколая-Чудотворця завжди вважали покровителем бідних, знедолених та незаслужено скривджених. Вірили також, що він опікується дітьми, студентами, моряками, воїнами та лучниками.

День Святого Миколая - це не тільки день подарунків для дітей, а ще й нагадування про приклад милосердя, доброти, любові та турботи про тих, кому потрібна допомога і підтримка.

Наші бібліотекарки підготували для вас підбірку цікавих книг про свято Миколая, самого Чудотворця, пригоди та чудеса, які трапляються в цей день.

Бажаємо вам затишних святкових читань!

Немає коментарів:

Дописати коментар