Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 17 грудня 2020 р.

Пізнавальні посиденьки "Із неба в український край йде зимовий Миколай"🎁

19 грудня відзначається свято безмежних чудес і здійснення бажань - День святого Миколая, яке здавна називають найпершим із різдвяно-новорічних свят.

Існує повір`я: якщо в переддень чарівного свята загадати заповітне бажання, то святий Миколай його обов`язково виконає. Дітки, які вміють писати, в листах просять втілити свої мрії, адже саме доброта та віра в чудо здатна зберігати найдорожче в людських серцях.

Напередодні цього свята бібліотекарки молодшого абонементу центральної бібліотеки-філії для дітей №12 влаштували пізнавальні посиденьки "Із неба в український край йде зимовий Миколай" для учнів 2-А класу ЗОШ №21.

Цікаво та доступно працівниці книгозбірні розповіли про життя та добрі справи Миколая Чудотворця, традиції та звичаї святкування цього дня в Україні.

Дітки залюбки розповіли, як святкують День святого Миколая в їхніх сім`ях, як пишуть листи та де знаходять подарунки, а також похвалились добрими справами та успіхами за рік. На завершення заходу читайлики взяли участь у "Зимовій вікторині" та переглянули мультфільм.

Немає коментарів:

Дописати коментар