Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 10 червня 2022 р.

Перший тиждень у літньому бібліотечному таборі "Книголенд" 📚🌞🌈😀

Діти - це найбільша радість в нашому житті, а бібліотека - царство вікової мудрості, світ знань, творчості та натхнення. Батьки завжди обирають для своїх дітлахів дозвілля, яке буде пізнавальним, креативним і корисним. Саме таким його організовують у бібліотеці.

З 6 червня у центральній публічній дитячій бібліотеці розпочав роботу літній табір "Книголенд". Бажаючим запропонували відпочинок до 24 червня включно.

Основна мета бібліотечного табору - це створення сприятливих умов для розвитку дітей, покращення їх навичок і творчих здібностей, поглиблення знань у затишній атмосфері. Що може бути кращим, ніж зустрічати кожен день в оточенні друзів і навчатись новому в сучасному бібліотечному просторі?!😎


Колектив бібліотеки розробив цікаві та зрозумілі заняття, без нудьги та "сухих" лекцій. Усі дні мають свою тематику, основний різновид діяльності та поєднання розвиваючих завдань із рухливими.

У "Книголенді" створено веселу та безпечну атмосферу для відпочивальників табору, з відповідним наглядом, вихованням та всебічним розвитком дітей.


Цього тижня учасники бібліотечного табору взяли участь у інтерактивних вправах, спортивних іграх, руханках, пікніках і читаннях на природі.



Захоплюючими стали також відвідування у волонтерському штабі мастер-класу з виготовлення сіток для ЗСУ, квест "Пошук смачних скарбів", майстер-клас від викладачки художньої школи Надії Борецької та зустріч із полісменами.




"Літо - час канікул, відпочинку та розваг. Дитинство у дітей повинно бути веселим, особливо зараз, у складний час. Приємно, що наша бібліотека стала для багатьох не лише місцем для читання, а й простором для змістовного дозвілля. Попереду ще багато цікавого", - підсумували перший тиждень роботи табору організаторки.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар