Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 2 червня 2022 р.

Розважальна програма "Тут живе дитинство"😊

Дитинство - найчудовіша пора в житті. Одні з найкращих моментів дитинства, безумовно, пов’язані з іграми та розвагами. Оптимальний час для цього - канікули, зокрема літні. А цікаве та корисне дозвілля - прекрасний спосіб відпочити, отримати безліч вражень і спогадів, зарядитись енергією на наступний навчальний рік.

Сьогодні, 2 червня, працівниці центральної публічної дитячої бібліотеки організували розважальну програму "Тут живе дитинство". Захід присвятили Міжнародному дню захисту дітей, який відзначили напередодні.

Завітали на подію мешканці мікрорайону Виставка - читачі бібліотеки та внутрішньо переміщені особи.

Діти з задоволенням відгадували загадки та казкових персонажів, взяли участь у вікторині "Подорож у країну Літо" та пограли в ерудит-лото.


Родзинкою програми стали запальні музичні номери ансамблю "Веселі нотки", учнів Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" під керівництвом викладачки Тетяни Килимник.


Творчі вокалісти виконали пісні про літо, дитинство та рідну Україну, створивши веселу атмосферу та гарні враження для глядачів.


"Літо - класна пора і дітям зараз потрібні гарні емоції, як ніколи. Тому щиро раді, що організовуються такі свята у нашій бібліотеці", - відзначила читачка бібліотеки Оксана.

Немає коментарів:

Дописати коментар