Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 1 червня 2022 р.

Музичні розвивашки до Дня захисту дітей 😄

Хай небо буде чистим, без хмаринок.

Хай сонечко лоскоче до нестями!

Нехай здоровими зростають діти

І хай щасливі будуть мами!

Ми бажаєм нині вам багато

З Днем захисту дітей, із вашим святом!

День захисту дітей був заснований у 1949 році за рішенням сесії Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше його відзначили 1 червня 1950 року в 51 країні світу. В Україні День захисту дітей відзначається з 1998 року.

Це свято створене з метою нагадати нам, що діти - це самостійні особистості зі своїми страхами та проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих.

Сьогодні центральна публічна дитяча бібліотека приєдналась до відзначення цієї події. Захід минув у рамках занять групи "Музичні розвивашки" з викладачкою Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" Анною Цимбалістою.

Малюки зробили артикуляційні вправи та зарядку, пограли на музичних інструментах, пригадали вивчені пісні. Міні-концерт дітлахи презентували для своїх рідних.

Родзинкою заходу стало виконання учасниками групи відомої української пісні "Ой у лузі червона калина".


"Сьогодні свято у найулюбленіших бешкетників - наших діток. Нехай вони ніколи не хворіють, нехай кожен день несе їм нові знання та відкриття, нехай безтурботний час дитинства триває якомога довше та вони будуть найщасливішими!", - відзначила бібліотекар молодшого відділу Вікторія Пешкова.








Немає коментарів:

Дописати коментар