Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 17 червня 2022 р.

Година спілкування із представниками "Першої психологічної допомоги "Червоного Хреста"😊

Складні часи роблять дітей більш вразливими й одинокими. Вони не завжди можуть сформулювати те, що їх турбує. І, на жаль, не завжди можуть прийняти допомогу.

Щоб допомогти дітям впоратися з емоційним навантаженням та піклуватись про розвиток дітей під час війни, бібліотекарки центральної публічної дитячої бібліотеки постійно організовують дозвілля для усіх охочих мешканців мікрорайону Виставка, зокрема й відпочивальників табору "Книголенд".
Сьогодні, 17 червня, для дітлахів було запрошено представників організації "Перша психологічна допомога "Червоний Хрест".


Волонтери організації разом із присутніми пограли в настільні ігри, створили ребуси з імен інших учасників та помалювали. Також діти взяли участь у тренінгових завданнях, під час яких зробили власні візитівки, презентували себе та свої вподобання.



На завершення гості запропонували мультфільми для школярів з важливими істинами: про підтримку та вірність, дорослішання та сприйняття навколишнього світу, дружбу та відповідальність, любов і життя в цілому.


"Завжди цікаво брати участь у іграх в бібліотеці. Сьогодні з нами були "Червоні Хрестики", які допомогли дізнатись нам більше одне про одного. Ми зробили багато класних завдань", - поділилась читачка Варвара.






Немає коментарів:

Дописати коментар