Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 15 червня 2022 р.

Урок із мінної безпеки "Усе в твоїх руках"💣

Піротехніки групи ДСНС щороку вилучають та знешкоджують  тисячі вибухонебезпечних предметів часів минулих війн. А в умовах нинішньої війни інформація про мінну безпеку стала ще більш затребуваною, ніж раніше. І навіть життєво необхідною.

Щоб допомогти дітям орієнтуватись у наявних небезпеках і навчити правильно діяти в складних ситуаціях, 15 червня у центральній публічній дитячій бібліотеці організували урок із мінної безпеки. На  зустріч запросили представників патрульної поліції.

Правоохоронці розповіли про специфіку своєї діяльності та дії екстрених служб при перевірці ймовірно замінованих об’єктів. Читачам продемонстрували навчальні фільми щодо безпечної поведінки та послідовності дій при виявленні підозрілих предметів.

Дітей ознайомили з основними аспектами мінної безпеки та правилами безпечної поведінки під час екстрених ситуацій, протестували рівень готовності до раптових небезпек.

Захід пройшов в атмосфері жвавого спілкування - поліціянти відповіли на численні запитання дітлахів.

"Дуже цікава зустріч і корисна для нас. Завжди обережно ставлюсь до предметів, які валяються надворі. Вони можуть бути небезпечними і зашкодити, тому попереджаю дорослих", - поділилась враженнями читачка Христина.


Немає коментарів:

Дописати коментар