Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 24 червня 2022 р.

Літній бібліотечний табір "Книголенд": завершення зміни🌞🎈😊

Дітям кожний день здається дуже довгим. Якщо він не наповнений цікавими заняттями, вони нудьгуватимуть, а якщо батьки постійно на роботі - то почуватимуться самотньо. Саме тому табір - це чудова можливість провести частинку літа з новими друзями, пізнавальними та веселими заняттями.

Літній табір "Книголенд" у центральній публічній дитячій бібліотеці став крутим місцем відпочинку для мешканців мікрорайону Виставка. Адже бібліотекарки зробили все можливе, аби канікули стали приємним і корисним досвідом для дітлахів.



Працівниці молодшого абонементу створили сприятливі умови для розвитку та покращення необхідних навичок, а також творчу та затишну атмосферу для усіх відвідувачів. Інтерактивні заняття, розвиваючі завдання та творчі вправи, спортивні ігри, арт-терапія та перегляди пізнавальних мультфільмів, зустрічі зі спеціалістами різних галузей, екскурсії та, звісно ж, читання.




Відпочивальники "Книголенду" взяли участь у  різноманітних квестах і руханках, конкурсах, вікторинах і пікніках, перебуваючи під постійним наглядом бібліотекарок.





Зустрічі з представниками патрульної поліції та ДСНС, Хмельницького молодіжного центру, координаторами Хмельницької міської організації Товариства Червоного Хреста, а також відвідування навчального центру поводження з відходами "Гуфі-центру" та волонтерського штабу - залишили безліч гарних вражень і нових знань для відвідувачів табору.








В останній табірний день для діток організували ігрове святкування, обрали короля та королеву бібліотечного табору. Всі учасники також отримали дипломи у номінаціях: "Найрозумніший (-а)", "Найдобріший (-а)", "Найартистичніший (-а)", "Найврівноваженіший (-а)" та "Найвеселіший (-а)". Діти поділились враженнями від відпочинку та пообіцяли й надалі активно відвідувати бібліотеку.

"Величезне дякую за турботу та навчання наших діток, а також гарно проведений час. Нам дуже сподобалось!" - відзначила на завершення зміни мама відпочивальника "Книголенду" пані Юлія.

Немає коментарів:

Дописати коментар