Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

понеділок, 13 червня 2022 р.

Діалог із рятувальниками "Про небезпеку не забувай, пожежників викликай!"🔥

Пожежі є найбільш руйнівним видом стихійних лих для людства. Щорічно вони не тільки завдають матеріальної шкоди, а й позбавляють людей здоров’я та навіть життя. Особливо вразливі в таких ситуаціях діти – вони не володіють необхідними навичками виживання в екстремальних ситуаціях і часто просто ховаються від вогню під ліжком або у шафі.

Щоб діти знали про пожежну безпеку, 13 червня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулася зустріч з рятувальниками управління ДСНС у Хмельницькій області. На захід запросили відпочивальників бібліотечного табору "Книголенд" і мешканців мікрорайону Виставка.

Рятувальники продемонстрували присутнім пожежний автомобіль з усіма пожежними спорядженнями, пояснивши важливість кожного елементу для вдалої рятувальної операції. Цікаво та захопливо пожежники розповіли про свою професію та основні критерії для відбору до команди рятувальників.


Діти поставили питання про роботу гостей, дізнались більше про протипожежну безпеку, побачили умілі дії пожежників, їх вправність і професійність.

Родзинкою зустрічі став конкурс малюнку на асфальті, під час якого було визначено краще зображення пожежного автомобіля. Трьох авторів кращих малюнків рятувальники нагородили подарунками.




"Кожен рятувальник, є мужнім і сміливим, а також завжди готовим рятувати людей. А вам в свою чергу радимо дотримуватись елементарної безпечної поведінки, щоб не створювати загрози для себе та оточення", - підсумував свою розповідь працівник пожежного управління Артем.

Немає коментарів:

Дописати коментар