Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 27 травня 2022 р.

Концертна програма "Європейський віночок"✨

День Європи - свято, що відзначається в країнах Європейського Союзу 9 травня, в Україні - офіційно з 2003 року щорічно у третю суботу травня. Україна - єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається День Європи. Цьогоріч ми відзначили цю подію 21 травня.

Європа – дивовижний континент з багатою історією. Вже більше 50 років 28 країн Європи об’єдналися на основі спільних людських і демократичних цінностей в Європейський Союз, співпрацюють одна з одною, живуть у єдності та дружбі для того, щоб зробити світ кращим – досягати стабільності, миру та процвітання.

Сьогодні, 27 травня, у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась концертна програма "Європейський віночок". Захід присвячено Дню Європи, який нещодавно відзначався в Україні.



На свято запросили мешканців мікрорайону Виставка та внутрішньо переміщених осіб.

Музичні номери для події підготували учні з викладачами Хмельницької школи мистецтв "Заріччя". Під час концерту лунали композиції представників європейських країн, а також пісні про Україну.


Вокалістам акомпанувала концертмейстер на фортепіано. Творчі учні створили святкову атмосферу та залишили приємні та позитивні враження у глядачів.


Європа – наш сильний дім,

Європа – колиска усіх країн!

Шляхом єдиним прямуй до мети,

Європа – це дім, де живем я і ти!

Усі ми різні, бо ми народ!

Усі ми рівні, шукай, знаходь!

Хай буде мир на всій землі,

Країни різні, а ми одні!





Немає коментарів:

Дописати коментар