Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 3 травня 2022 р.

Майстер-клас "Виготовлення української листівки"🌷

День матері - це міжнародне свято на честь мами та материнства. В Україні День матусі офіційно відзначається щорічно, починаючи з 2000 року, у другу неділю травня. Цьогоріч ця дата припадає на 8 травня.

В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сімейного вогнища, яка грає величезну роль у вихованні дітей та їхньому майбутньому. Саме мама прищеплює дитині любов до рідної землі. Тож це прекрасний день для того, аби привітати найріднішу людину, сказати теплі слова та зробити їй приємний подарунок.

Сьогодні, 3 травня, бібліотекарки центральної публічної бібліотеки для дітей №12 організували майстер-клас "Виготовлення української листівки"На заняття запросили читачів бібліотеки та діток внутрішньо переміщених осіб.

Для проведення майстер-класу запросили викладачів Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" - Вікторію Назаренко, Ольгу Мотосову та Мирославу Яніну.


Мисткині показали дітлахам, як легко зробити вітальну листівку з кольорового картону та гарно оздобити її за допомогою підручних матеріалів.

Усі учасники власноруч створили неповторні дарунки для своїх матусь, декорувавши листівки патріотичними янголами, а також вигадали вітання для найрідніших.

"Дуже сподобалось на занятті. Я постійно роблю листівки для мами своїми руками. Мені здається, що це найкраще вітання зі святом", - поділилась враженнями маленька читачка Оля Могильна.

Немає коментарів:

Дописати коментар