Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 11 травня 2022 р.

Сольний концерт Сугай Мирослави "Я серце й душу в пісню переллю..."💖

Талант завжди родом із дитинства і кожна людина народжується із зернятком у руці. Тільки треба знайти поле, де це зернятко найкраще проросте. Талант може проявитися в різних сферах людської діяльності: музиці, літературі, природничих науках, техніці, спорті.

У багатьох прояви таланту з`являються відразу в дитячому віці, отже, завдання батьків, вихователів, вчителів - допомогти дитині розвинути свій дар, скористатися своєю унікальністю з користю для себе та оточуючих.

11 травня у центральній публічній дитячій бібліотеці відбувся сольний концерт випускниці Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" Сугай Мирослави.


Талановита та творча учениця презентувала музичну програму "Я серце й душу в пісню переллю.." для читачів бібліотеки - мешканців мікрорайону Виставка та внутрішньо переміщених осіб.

Захід провела викладачка класу сольного співу Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" Тетяна Килимник, акомпанувала випускниці концертмейстер Оксана Богданова.

Непересічні здібності та наполегливість допомогли дівчинці розвинути співочий дар і стати лауреаткою міських, обласних, всеукраїнських і міжнародних конкурсів.

Усі присутні поринули в незвичайний світ української музики, послухавши ліричне та ніжне виконання Мирослави.

На завершення заходу глядачі привітали випускницю із концертним дебютом та побажали успіхів у її подальшому творчому шляху.


Немає коментарів:

Дописати коментар