Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

пʼятниця, 20 травня 2022 р.

Біологічна подорож "Ліс і його значення в природі та житті людини"🌳🌲🌿

"Ліс - це надбання народу, мудрість
                       попередніх поколінь, які розуміли
                         важливість лісу - легенів планети"

                                                                 Народна мудрість

Ліс - найбільше природне багатство. Про його величність Ліс складено чимало віршів, нарисів, поезій. Митці описують і змальовують ліс у своїх творах, як живу істоту. Насправді ліс - живий. Він говорить, співає, дихає, пробуджує…
20 травня в центральній публічній дитячій бібліотеці №12 відбулось онлайн-засідання клубу "Зелена планета". Бібліотекарка читального залу провела для любителів природи біологічну подорож "Ліс і його значення в природі та житті людини".
На засіданні учасники клубу, учні 6-Б класу СЗОШ №21, дізнались цікаву інформацію про різноманітність лісів, важливість лісу для природнього середовища та людини, а також ознайомились із різновидами лісів на території України та можливостями їхнього збереження для життєдіяльності нашої планети.
"Ліси називають "легенями планети", тому, що вони переробляють вуглекислий газ на кисень, який так потрібен для життя живих організмів. Саме завдяки лісам ми можемо дихати, тому повинні берегти їх на планеті", - підсумувала працівниця бібліотеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар