Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 5 травня 2022 р.

Літературно-музичний подіум "Найкраще в світі слово - МАМА!"🌸

Швидко минають літа -

А в пам`яті все ожива:

І мамина чиста криниця,

І татові чисті слова,

І рідна батьківська хата,

Що в цілому світі одна.

Традиційно День матері в Україні та світі відзначають у другу неділю травня. У цей день прийнято проявляти повагу до матерів і дякувати їм за все, що вони для нас роблять. В Україні з давніх часів оспівували матір - як берегиню сім’ї, роду та цілого народу.

Напередодні свята, 5 травня, бібліотекарки центральної публічної дитячої бібліотеки організували літературно-музичний подіум "Найкраще в світі слово - МАМА!".

На свято запросили читачів бібліотеки - мешканців мікрорайону Виставка та внутрішньо переміщених осіб.

Ведучі розповіли присутнім про світле та добре свято усіх матусь, про образ української матері-берегині, а також про важливість материнської любові та турботи в житті кожного з нас.


Родзинкою заходу стали музичні номери у виконанні учнів Хмельницької школи мистецтв "Заріччя". Талановиті артисти присвятили свої пісні найдорожчим мамам, Україні та чудовим українським жінкам, які оберігають нашу державу в такий непростий час.

Також учні презентували авторську виставку художніх робіт до Дня матері. Усі бажаючі можуть ознайомитись із експозицією в залі "ProArt" бібліотеки протягом травня.

"Слово "мама" - вічне та неповторне як світ. Це перше слово, мовлене нами, на все життя залишається найріднішим у серці. Свою безмежну любов і щиру вдячність висловлюють сьогодні дітки мамам", - додали на завершення свята організаторки.


Немає коментарів:

Дописати коментар