Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

вівторок, 24 травня 2022 р.

Майстер-клас "Торбиночка на мобілочку"😊

Декоративно-прикладне мистецтво - цікавий різновид творчості, за допомогою якого можна створити будь-які речі для декору власноруч. Рукотвори мають особливу енергетику, адже ми вкладаємо у кожен етап виготовлення свій настрій, натхнення, фантазію та творчий потенціал.

Сьогодні, 24 травня, бібліотекарки молодшого абонементу організували для батьків і дітей майстер-клас "Торбиночка на мобілочку". На захід завітали мешканці мікрорайону Виставка та внутрішньо переміщені особи.

Для проведення майстерки запросили майстринь декоративно-ужиткового мистецтва, викладачів Хмельницької художньої школи Надію Борецьку та Марину Дударчук.


Мисткині цікаво розповіли присутнім про ткацтво та гобелени, техніку плетення, доступно пояснили правила роботи з бавовняними нитками та картонною основою, продемонстрували покрокове створення виробу.


Учасники дізнались більше про те, які речі можна створювати за допомогою плетива, виготовили власні торбиночки для телефонів.

"Полюбляю щось створювати своїми руками. Це і цікаво, і фантазію розвиває, і можна постійно дарувати рідним приємні дрібниці", - поділилась враженнями читачка Яна.



Немає коментарів:

Дописати коментар