Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

четвер, 26 травня 2022 р.

Мистецька акція "Музика на всі часи"🎶

Мову музики розуміють усі, незалежно від віку, національності, статусу, переконань та уподобань. Це мистецтво робить життя яскравішим, змінює настрій, а ще - задає ритм нашого буття, спонукає до самовираження, самопізнання, самодосконалості, надихає до творчості.

25 травня у центральній публічній дитячій бібліотеці відбулась мистецька акція "Музика на всі часи". Захід організували бібліотекарки спільно із викладачами Хмельницької школи мистецтв "Заріччя".

На подію запросили підопічних благодійної організації "БФ "Карітас Хмельницький УГКЦ", членів проекту "Соціально-культурної спільноти "Молоді серця".

Талановиті учні класу сольного співу (викладач Тетяна Килимник) Хмельницької школи мистецтв "Заріччя" виконали номери про Україну, рідну матір і життя.


Родзинкою концерту стало акапельне виконання пісні "Ой у лузі червона калина" усіма вокалістами.

У кожному рядку пісні відчувалась справжня любов до рідного краю, близьких людей, турбота про майбутнє нашої Батьківщини та щира гордість за український народ.

"Музика - це універсальна величезна сила без кордонів. Вона об’єднує людей, долає агресію, мотивує, стає дороговказом. І зараз це найактуальніша, найголовніша її місія!" - відзначила читачка пані Надія.

Немає коментарів:

Дописати коментар