Фасад бібліотеки

Фасад бібліотеки

середа, 25 травня 2022 р.

Година спілкування "Безпечний рух - надійний друг!"🚦

У нашій країні безліч доріг. Зростає потік машин, на вулицях стає небезпечно. Але небезпека підстерігає тільки тих, хто не знає правил руху, не вміє правильно поводитися на вулиці, не дотримується дисципліни. Кожен громадянин повинен знати і дотримуватися правил дорожнього руху.

Сьогодні, 25 травня, у центральній публічній дитячій бібліотеці організували для дорослих читачів годину спілкування "Безпечний рух - надійний друг!".

Гостями заходу стали представники Національної патрульної поліції у Хмельницькій області - Анна Стрембіцька та Дмитро Слабунов.


Патрульні детально пояснили батькам оновлені основні правила для усіх категорій учасників дорожнього руху, ознайомили з випадками необережної поведінки на дорогах, продемонстрували відеоролики про наслідки необережності та недостатніх знань про рух.


Батьки обговорили з патрульними різноманітні ситуації з власного досвіду, розповіли про те, як пояснюють своїм дітям основи безпечної поведінки, отримали корисні поради для подальшого ефективного спілкування про безпеку з власними дітьми.


"Сподіваємось, що завжди будемо ввічливими пішоходами та водіями. Чудово, що ми мали змогу сьогодні закріпити відомі правила та заповнити прогалини, де ще могли б сумніватися або не знати правила поведінки на дорогах, адже наші знання та вміння пов'язані з нашою безпекою", - відзначила читачка Наталя.


Немає коментарів:

Дописати коментар